Biyernes, Marso 22, 2013

Cruse ja Associates Kiinan selvennetään käytäntöihin perustuvan yrityksen siirtämiseen liittyvät kysymykset

http://www.china-briefing.com/news/2013/03/21/china-clarifies-issues-relating-to-policy-based-enterprise-relocation.html

Cruse ja Associates
21. Maaliskuu Kiinan valtion hallinnon verotus (SAT) julkaisi "Ilmoitusta koskevista tuloveron käytäntöön perustuva siirtämiseen yrityksille (ilmoitus [2013] No.11, jäljempänä"Ilmoitus") 20. maaliskuuta 2013 aiheista, jonka tarkoituksena on käsitellä asioita, että ilmaantuu toteutettaessa"Hallinnollisia toimenpiteitä tuloverolain käytäntöpohjaisen yritysten uudelleensijoittamiseen."

10. Elokuuta 2012 Kiinan SAT julkaisi "Hallinnolliset toimenpiteet tuloverolain käytäntöön perustuva siirtämiseen yrityksille (ilmoitus [2012] No.40, jäljempänä"Toimenpiteet")," joka tuli voimaan 1 päivänä lokakuuta 2012. Toimenpiteet tarjoavat yrityksille käytäntöpohjaisen siirtäminen verokohtelu. Lisäksi tällaiset yritykset saavat siirtäminen korvausta valtiolta ja muiden asianomaisten. Lisätietoja löytyy alla.
Siirtäminen tulojen
"Siirtäminen tuotot" yrityksen sisältävät yleensä siirtäminen korvauksista ja omaisuuden luovutus tuloja.
Erityisesti siirtäminen korvaus kattaa raha- ja ei-monetaarinen korvaus tuotoista yrityksen koska muutto, mukaan lukien:
Korvausta pakkolunastetun omaisuuden
Korvaus siirtäminen ja tilitys
Korvausta tarjotaan vahingosta ja keskeyttäminen
Vakuutussaatavien saanut hyödykkeen tuotannonsiirtoprosessista aiheutuneet vahingot
Muut korvaukset tuotot
Muuttokustannukset
"Muuttokustannukset" koostuvat siirtäminen palkkioiden ja omaisuuden luovutus.
Yksi merkittävä muutos käyttöön toimenpide on, että kulut, jotka aiheutuvat yrityksen omaisuuden hankinnasta enää katsoa muuttokustannukset, jotka vähennetään siirtäminen voitto ennen veroja.
Verokohtelu
Veronmaksun lykkäystä
Siirtäminen tulo- ja yrityksen siirtäminen aikana aiheutuneet muuttokustannukset voi sisälly tilikauden verotettavaan tuloon ja voida selvittää konsolidoidun aikana siinä uudelleensijoittamiseen päätetään. Toimenpiteissä on enintään viisi vuotta uudelleensijoittamiseen.
Yrityksen net siirtäminen tulot = siirtäminen tulot-muuttokustannukset
Jossa siirtäminen on valmis vuonna yritys sisällyttää netto siirtäminen tulojen verotettavaa tuloa kyseisen vuoden osalta veron laskemiseksi.
Siirtäminen tappioiden vähentäminen
Negatiivinen kuluttua vähentämällä muuttokustannukset siirtäminen tuloista yrityksen katsotaan siirtäminen tappiot. Jokin seuraavista tavoista voi valita siirtäminen tappioiden verokohtelusta:
Vähentämällä siirtäminen tappiot kertaluonteisesti siinä uudelleensijoittamiseen päätetään
Vähentämällä siirtäminen tappiota ennen veroja saman verran siinä uudelleensijoittamiseen päätetään kolmeksi vuodeksi
Tappio siirto ajan
Kiina sallii menetys siirto ajan veronmaksajille verovuonna aiheutuneet menetykset. Yritys voi siirtää tappiot verovuoden seuraavien vuoden ajan; eli se on seuraavan vuoden tulot kumoavat tappiot. Tällöin siirto-ajan voi olla enintään viisi vuotta.
Jos jäljellä tappioita ei ole vielä tehty ennen siirtymistä, siirtäminen ajan yrityksen voi vähennettävä menetys siirto ajan.
Lisäksi toimenpiteet edellyttävät yritysten käyttäytymistä eri verotuksen hallinnosta ja kirjanpidosta siirtäminen tulojen, muuttokustannukset ja siirtyneiden varojen verokohtelua. Jätämme huomiotta tämän vaatimuksen yritysten tuloverosta hoitoa niiden on suoritettava osalta siirtämiseen liity politiikan sijoittumiseksi.
Ilmoitus
Ilmoitus selvennetään, että jos siirtäminen sopimuksen käytäntöihin perustuvan yrityksen siirtäminen-projekti on allekirjoitettu ennen päivää, jona toimenpiteet (1. lokakuuta 2012), mutta siirtäminen selvitystilaan sen ei valmistunut aikaisemminkin, omaisuuden ostaa jälleenrakentamisen aikana tai tuotantoprosessin uudelleen yrityksen verotettujen siirtäminen tulojen muuttokustannukset.
Veron perustana omaisuuseriin, edellä mainittu yritys ei sisällytetä siirtäminen korvausta ja siirtäminen sopimuksia käytäntöön perustuva siirtäminen yritysprojektien jälkeen 1 päivänä lokakuuta 2012, ne suoritetaan toimenpiteen mukaan.
Lisäksi aikana tuotannonsiirtoprosessista takavarikoituun omaisuuteen, joka antaa hyödykkeen korvaavan menetelmän, hyödykkeen korvaaminen sai verotettavaa hankintameno on oltava nettoarvo omaisuuden pakkolunastettu sekä kaikista veroista ja maksuista aiheutuvat.

Ilmoitus on takautuvasti effectiv
Cruse ja Associates
READ MORE ARTICLES:

Walang komento:

Mag-post ng isang Komento